A tésztám házilag

2012.10.20 21:21

Jó esetben 45 perc :-)

Amit teszek hozzá:
Liszt: Teljes kiörlésű, graham, bio, búzacsírás, de egy a lényeg, nem a "hipózott fehér". kb:30dkg  +/- 5dkg
Tojás: Amennyit felszed. Attól függ, milyen lisztet használok. 2-5 közötti darabszám
Viz: csak szükség esetén, minimálisat adok hozzá.
Ízesítés: medvehagymát (saját gyűjtés, és szárítás), petrezselymet (saját termesztés az erkélyről) szoktam belekeverni.
Előfordul, hogy nem áll nagyon össze a tészta elsőre (lisztfüggő), az akkor szívás, mert ugye kicsit több a meló vele, de megéri!

És a végeredmény :-)

Egyél "E" vitamin nélkül. Ebben sem fényező anyag, sem adalék, szemi színezék nincs. 45 perc, egy kis munka, és azt eszel amit beleraksz. (Persze tudom, hogy honnan van az alapanyag :-P )