Mexikói leves
Kevés összetevő, gyors laktató kaja. Éjjel szellőztess :-P
Kb: 25 deka darált marha
Fél nagyobb fej hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
fél kaliforniai paprika kockázva
1 kis paradicsom konzerv
1 vörös bab konzerv
1 vegyes ízesített konzerv (Bonduellenek van mexikói konzervje)
kb: 1 liter alaplé
Só, bors, cayanne bors, római kömény, chili izlés szerint
Olajon hagymákat megpirítottam, rajta a marhát, utána a paprika, pároltam míg a hús majdnem kész nem lett. Közben adtam hozzá a fűszereket. Ahogy ez megvolt, mehetnek a konzervek, jó negyed óra pihentetés kis lángon. Eztán az alaplé. Főzd össze, fűszerezz utána, és tálalj. Tortilla chipsre olvassz sajtot, és lapátold magadba mind2t :-P