Rántott csirkemell falatok fűszeres bundában, borsós rizzsel, és fokhagymás mártogatóval
Hozzávalók: Csirkemell, rizs, borsó. Mártáshoz: 2 e.k. tejföl, 2 e.k. natúr joghurt, 2 e.k. majonéz, és 2 gerezd fokhagyma összetörve. (izlés szerint lehet beletenni snidlinget, citromot stb...).
A recept egyszerű. Ki kell rántani a csirkét, (én a tojásba tettem kevés kiskakukkfüvet, majorannát, borsot), meg kell főzni a rizst (Himajájai hosszúszeműt használtam), borsót. A szószt összekevertem, és egy kicsit visszatettem a hűtőbe. Mikor készen lettem a húsokkal, a rizst, és a borsót összeengedtem, és kész is a kaja. (a rizsre lehet tenni egy kis kurkumát, kellemes ízt ad neki, és egészséges).