Tárkonyos csirkehúsleves
Háát hogyan dobjuk fel az unalmas húslevesünket? Rakjunk bele egy kis tárkonyt! Ami kellhet hozzá: Komplett húsleves :-) , tejföl, tárkony, és citrom. Ki ki kedve szerint elkészíti a húslevest. Rengeteg módon elkészíthető, ezért ezt most nem részletezem. Amikor kész a leves (természetesen függ a mennyiségtől, én 2 literhez írom), mehet bele a tejföl 2 nagy kanállal, egy nagy evőkanál tárkony, és egy fél citrom leve. Aki nem evett még tárkonyos kaját, - mivel a tákonynak elég egyedi íze van - javaslom, hogy kis tányérba szedjen levet, és kicsinyenként tenyen bele mindenből. Először a tárkony, hagyja benne pár percig, kis tejfölt keverhet bele, ha nem elég savanykás, kis citrom, és így tovább. Csak azért mondom, mert nem végül nem jön be a kaja, lehet kidobni a finom húslevest...Igazából, ezek e mennyiségek egyedi ízlés szerint kerülnek bele úgy is. Sosem lesz egyforma :-) Íme: