Tejfölös, gombás sertéskaraj
Kicsit macera az előkészület, de gyors a végeredmény :-P Éééééés finom :-)
Cuccok: (Attól függően mennyit esztek)
Annyi szelet karaj, amennyit megesztek
Karikára vágott kolbász (és azt még félbe)
lila hagyma kockázva
cukkini kockázva
csemege ubi kockázva
barna csiperke kockázva
tejföl (akár laktózmentes)
liszt sűrítéshez (akár GM mentes)
Sajt a tetejére
Akkor:
Laposra verjük a húsokat, só, bors oldalanként, kis olajban pár bercig sütjük/oldal, mehet félre. Másik serpenyőben tűzforróra hevítve MINDEN NÉLKÜL!! beleszórjuk a gombát, és pár percig hevítjük. Lényeg, hogy szinte semmi levet ne engedjen. (Qrvára fog füstölni, de nem baj). A cukkinivel ugyan ezt tesszük. Borítsd össze, és mehet félre. Előző serpenyő - minimális olajon - a kolbászt zsírjára pirítjuk, mellé mehet a hagyma. majd az ubi. Eztán hozzáadjuk a másik két versenyzőt, és pirulhatnak kicsit együtt. Közben a tejfölbe liszt, kavargatás, és mehet a serpenyőbe. Dolgozd össze, és a sütőpapíron lévő hússzeletekre halmozd rá. Legfelülre a reszelt sajt, 180 fok, kb: 20-25 perc. Ki mennyire szeretné barára a sajtot. Istenkirály a kaja :-P