Tejszínes, mustáros csirkemell gyorsan
Kb: fél óra alatt megvan, és finom, és nem porszutyok.
Én 3 fél csontozott csirkemellet használtam kockázva (hentestől, ne a büdös fóliásat)
Fél vöröshagymát, 2 fokhagymát reszelve (jut eszembe. Valami nagyon okos "Sztárséf" - értem ezalatt, hogy híres magyar emberke - írta egy receptje mellé, hogy nem jó az, ha a fokhagymát fokhagymanyomón keresztül adjuk az ételhez... Hogy miért? Kapaszkodj meg! "Mert sérülnek a fokhagyma rostjai!" Hát kezit csókolom B*meg. Ha reszelem, akkor nem fog?? Na mind1 :-) )
Folyt. kevés himalájai só, és fehér bors.
Szószhoz: 1doboz 200ml 20%-os tejszín, 1 kis tubus mustár (arányok ízlés tekintetében természetesen változtathatóak)
Csirkecsöcsöt, hagymákon fehérre pároltam, fűszereztem. Egy tálban a szósz cuccokat összekevertem, és belelapátoltam a hús mellé. Összerottyant, közben főztem ki tésztát (rizzsel is finom), 'oszt mán ettem is :-)
Végeredmény: