Tosztkán marharagu
Na. Ennek elkészülte úgy kb. 12-14 óra.
De megéri. Főleg Slow cookerrel :-P :-P
Puzzle 4 főre:
kb: 70-80 deka marhacomb 4 részre vágva, jól megmosva
1 nagy üveg (700ml körüli) OLASZ paradicsompüré (Az sem baj, ha BIO)
1 nagy fej vöröshagyma kockázva
3 nagy gerezd fokhagyma szeletelve
Kevés oliva olaj
bazsalikom, oregánó, kakukkfű, zellerlevél, petrezselyem, (én használtam olaszból hozott 2 féle fűszerkeveréket, de elhagyható)
fentiek izlés szerint
Végjáték:
Amíg a marha vizben ázik, a hagymákat üvegesre pároltam, majd felöntöttem a paradicsom szósszal. Eztán mehet bele a rakat zöldfűszer, elkeverés után pedig a marhaszeletek. Na most hagyjuk jó 3-4 órát magában gondolkodni. Az egyészet belerekjuk slowcookerbe, és 12-14 órán át lassan összefőzzük. Amint késznek tekintjük, tésztával kitálalva, ehetjük is :-P