Tüskés virsli - fűszeres-fokhagymás paradicsom szósszal
Gyors, ízletes, kreatív. (Akár ki is találta ki :-) ) Alapanyag lista: Virsli (inkább ducibb, mint vékonyabb), spagetti tészta, paradicsom (normális paradicsom hiánya miatt paradicsom konzerv-egész paradicsomos), 3 duci fokhagyma aprítva, kakukkfű, bazsalikom, oregánó (igazából milánói fűszerek), sajt (én füstölt mozarellát használtam), egy csepp oliva, hogy a paradicsom le ne kapjon, és ennyi.
Amíg felforrt a víz, az egész virsliket 3 részre aprítottam, majd a 8-10 centisre tört tésztát, átdugdoztam a szeleteken. Közben feltettem a paradicsomot is melegedni, hozzáadtam a fűszereket, a fokhagymát, és felforraltam. Lassú lángon pároltam, mellette a vízben kifőztem a tésztás virslit. Tálaláskor a virslire borítottam a szószt, és igazából ennyi :-)
Előtte: (alatta pedig készen)
Kész állapotban: